1. NATJECANJE u slaganju kluba Kockice
Pozdrav svima!
Predstavljam vam prvi natjecaj LEGO kluba "Kockice"!
Pravo na natjecanje imaju svi! Obavijestite prijatelje, rodbinu i slicno. Takoder nema dobne granice. Jedino je bitno da MOC napravite sami. Znaci ne vi i jos 5 prijatelja (ili mama i tata

), svako slaze svoju ideju.
Broj MOCova po osobi nije ogranicen. Mozete slagati koliko god zelite.
Tema natjecanja je Zimski (ili Bozicni ugodaj)! Rok za predaju radova je 31.12.2008. na 01.01.2009. u ponoc. Znaci tocno na Novu godinu. Svi upotrebljeni dijelovi moraju biti LEGO. MOC mozete napraviti i u nekom od LEGO 3D programa.
Radove postajete ovdje, i naravno ako zelite u LEGO kreacije (ali ovdje OBAVEZNO). Ovdje postajte maksimalno 4 slike prihvatljive rezolucije, i ako zelite kratak opis vaseg rada, pricu ili slicno.
U radu ce se ocjeniti kreativnost, igrivost, originalnost i slicno. Nije bitno da li je MOC minijaturni, ili ogroman, uzima se u obzir da je napravljen sa kockicama koje ste imali trenutacno raspolozive.
Ocjenivacki ziri sastoji se od slamaskina (Karlo Toth) i mene (Matija Grguric) i mi nemamo pravo sudjelovanja na ovom natjecaju.
I sada, naravno najbitnije! A to su nagrade!
Sve nagrade su sponzorirali Matija Grguric i Karlo Toth.
1. Poklon bon $20 vrijednosti kockica iz ducana Brick Architect
2 Poklon bon $10 vrijednosti kockica iz ducana Brick Architect
3. Poklon bon $5 vrijednosti kockica iz ducana Brick ArchitectPrije zavrsetka natjecaja ducan ce biti opskrbljen gomilom kockica (preko 30 000 komada), tako da cete imati mnogo toga na izbor.
Postarinu unutar Hrvatske placamo mi, i nije uracunata u poklon bon, a razliku za eventualnu postarinu izvan Hrvatske placa dobitnik nagrade.
Uzivajte!
Matija & Karlo